Wandkleed ophangen

De aanschaf van een wandkleed is natuurlijk de allereerste stap. Urban Cotton heeft een breed aanbod aan designs! Is de keuze gemaakt, dan is het tijd om een mooie plek te kiezen en het wandkleed op te hangen. Wil je een strak wandkleed zonder vouwen dan is het mogelijk om het wandkleed te strijken. Dit kan je het beste doen aan de achterzijde en met veel stoom. Aan de voorzijde strijken is ook mogelijk, maar leg dan een stuk (vochtig)katoen of linnen op het wandkleed ter bescherming. De temperatuur van het strijkijzer hoeft niet op maximum te staan. Kies daarna een mooie plek uit om het wandkleed op te hangen, waar deze het beste tot zijn recht komt.

Indien je een strak wandkleed zonder vouwen wilt is het mogelijk om het wandkleed aan de achterkant te strijken. Bij het strijken kan ook de stoom functie gebruikt worden. Als je gekozen hebt voor een wandkleed in frame zullen de vouwen door het inspannen er vanzelf uit gaan.

Wandbevestiging

Een door Urban Cotton Amsterdam speciaal ontworpen ophangsysteem om jouw wandkleed zo mooi mogelijk uit te laten komen

Productkenmerken ROD

  • 4 verschillende afmetingen, passend bij de afmetingen van het wandkleed
  • Eenvoudige montage. De Rod bestaat uit maximaal 2 delen, met een een klein verbindingsstuk in het midden.
  • Productie vindt plaats in een Nederlandse gevangenis, hierdoor is het een maatschappelijk verantwoord product.
  • De Rod is een kwalitatief hoogwaardig product, bestaande uit staal met een mat zwarte coating, met een high end afwerking