De hoge kwaliteit van House of Fetch zal uw favoriete ruimtes verrijken door ze te transformeren in een weerspiegeling van karakter, stijl en emotie.House of Fetch houdt ervan om te zoeken, te ontwikkelen en ontwerpen aan te bieden die klassiek en trendy zijn.Het aanbieden van statement basics en het spotten en creëren van ontwerpen die u zoekt is hun visie. House of Fetch werkt samen met ontwerpers om een unieke collectie te creëren met klassieke en trendy ontwerpen.

House of Fetch levert met name maatwerk. De genoemde maten in de shop van Melody of Walls zijn de maten waarin de designs het mooiste tot hun recht komen. Maar alle onze ontwerpen kunnen op maat worden gemaakt om perfect bij uw muren te passen. Dit is beter voor het milieu omdat we dan geen afval produceren.Omdat House of Fetch op orderbasis werkt, staan zij ook open voor het drukken van specifieke ontwerpen buiten de vaste collectie. Heeft u wat moois gezien, of bent u specifiek opzoek naar iets, mail ons dan via info@melodyofwalls.nl om te informeren naar de mogelijkheden.

Mooi voor uw portemonnee

Geweldige producten die het gevoel van een rijk persoonlijk interieur creëren, voor een geweldige prijs. House of Fetch biedt u de hoogste kwaliteit voor de eerlijkste prijs.

Hollandse bodem

De wortels van House of Fetch zijn Nederlands en dat geldt ook voor hun handelsgeest. House of Fetch houdt het graag simpel en echt. Goede producten, goede prijzen. Geen arrogantie, geen opsmak.